Op Zaterdag 18 en Zondag 19 maart 2023 van 10.00 tot 17.00uur organiseren wij de Lammetjesdagen voor jong en oud.

Wij organiseren een leuk gezinsuitje op de boerderij in Ysselsteyn. De 1e en 2e editie van de Lammetjesdagen was absoluut een groot succes. Helaas moesten we de 3e editie last minute annuleren en kregen we wederom geen kans voor een herkansing een jaar later. Een jaar daarna werden alle maatregelen opgeheven dus was er een goede reden voor een 3e editie. Dit jaar organiseren we dus de 4e editie!

Kinderen en volwassenen krijgen de kans om alles op de boerderij te ontdekken. Knuffelen met de lammetjes en hun moeders. Misschien zelfs wel een flesje geven voor de moederloze lammetjes.
Ook organiseren we demo’s schapen drijven met border collies. Maar behalve de dieren zijn er ook tal van activiteiten op de boerderij, zoals een springkussen, knutselen, schminken. Er is een goochelaar en de uilenwerkgroep en IVN zijn aanwezig. Trek dus niet je beste kleertjes aan!

We zorgen ook voor de gelegenheid om te kunnen eten en/of drinken. Mochten de weersomstandigheden niet helemaal naar wens zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Ook dan zorgen we voor voldoende activiteiten onder dak! We maken er evengoed een leerzame en onvergetelijke dag van!

Wil je meer weten over alle activiteiten? Kijk dan op www.peelkuddeschaapsdrift.nl!

Praktische informatie
Dagen Zaterdag 18 en Zondag 19 maart 2023
Tijden 10:00 tot 17:00 uur
Toegangsprijs Volwassen €5,-
Kinderen (1 t/m 12 jaar) €4,-
Adres Deurneseweg 168, Ysselsteyn (lb)
Overig Honden zijn niet toegestaan
Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken
Pinnen is niet mogelijk
En tal van extra activiteiten

laatste wijziging: 03-03-2023